The Colonial Tea Company är ett svenskt bolag som grundades 2003. Vår ide är att sälja noga utvalda teer av hög kvalitet utan den exklusiva prislappen – i vår värld är en god kopp te något alla ska kunna njuta av. Vi fokuserar huvudsakligen på klassiska tesorter, men kan även erbjuda våra kunder många goda moderna blandningar.  Vårt te säljs både till butiker / återförsäljare och till privatpersoner via vår webshop.

Vill du veta mer om våra produkter, har allmänna frågor eller är intresserad av att bli återförsäljare är du varmt välkommen att kontakta oss här.

Vår filosofi

Vår filosofi är enkel, vi har valt traditionella teblandningar som folk gillar mest. Med högsta tillgängliga kvalité på råvaran gör vi sedan våra egna förfinade blandningar av olika teer och smaksättningar. I vårt sortiment hittar du bland annat våra varianter av klassiker som Earl Grey och English Breakfast, Sencha Green Tea med en touch av lime, Assam kryddig Masala Chai och rött Rooibos te från Sydafrika. Vi tummar inte på kvalitén, utan letar hellre lite längre bort och smakar en gång till innan vi är helt nöjda.

Varför inte ta njutningen ett steg längre. En varm dag brygger vi kallt Black Tea Ginger & Peach med mycket is i glaset. Mitt i vintern värmer en kopp English Breakfast kanske rent av spetsad med lite Amaretto och vispgrädde. Förutom i vår webbshop hittar ni våra blandningar i vissa dagligvarubutiker, caféer, restauranger och i present- och delikatessbutiker. Våra teer förpackas i specialdesignade metallburkar med skruvlock, allt för bästa smak och hållbarhet.

KATEGORIER